REFORK Lžička z přírodního materiálu, black

Kód: 118107
1 077 Kč 890 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení
LŽIČKA Z PŘÍRODNÍHO MATERIÁLU, 100% BIOLOGICKY ROZLOŽITELNÁ (100ks) REFORK (natural/black) Prémiová lžička vyrobena ze 100 % přírodního materiálu pro ten nejlepší zážitek při jídle a bez chuti dřeva. Alternativa k plastovým či dřevěným příborům, kt

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kód: 118107
P/N: 500 00160
EAN: 8594199841114

Záruka: 24 měsíců (pro fyzické osoby nepodnikající)
LŽIČKA Z PŘÍRODNÍHO MATERIÁLU, 100% BIOLOGICKY ROZLOŽITELNÁ (100ks) REFORK (natural/black)

Prémiová lžička vyrobena ze 100 % přírodního materiálu pro ten nejlepší zážitek při jídle a bez chuti dřeva.

Alternativa k plastovým či dřevěným příborům, která je funkční, hladká, pevná a zároveň šetrná k životnímu prostředí.

Odolné vůči vysokým teplotám (do 100 °C), vodě i mastnotě.

Vhodné pro restaurace, catering, delivery, takeaway jako i pro zahradní oslavy, svatby a camping.

100% přírodní materiál s certifikací OK bio-based
Biologicky rozložitelný/ kompostovatelný
Na bázi lokální dřevní moučky
Nezanechává za sebou mikroplasty
Vyrobeno v České republice

Komfort a udržitelnost bez kompromisu.

Složení: dřevní moučka, 100 % přírodní biopolymer, minerály 

O značce: Česká společnost Refork byla založena v roce 2019 s vizí nahradit plast v každodenním výrobcích udržitelnějším materiálem. Refork kombinuje dřevní moučku a přírodní zdroje s moderním technologickým know-how a přináší na trh nové udržitelné materiály a produkty, které nahrazují neekologické jednorázové plasty.

Dřevní moučka: Hlavní složkou je dřevní moučka, která vzniká jako druhotný odpad při zpracování dřeva. Použití druhotného odpadu je ekologicky prospěšné a přispívá k úspoře přírodních zdrojů.

Přírodní pojivo: Pro všechny výrobky je použitý přírodní polymer, který vzniká fermentací.

Země původu: Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Příbory
Hmotnost: 0.02 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: