Samura - ARNY Stonewash Moderní sekáček 21 cm modrý (SNY-0041BT)

Kód: SNAAMSNBT-AT24
ZDARMAZDARMA
Samura - ARNY Stonewash Moderní sekáček 21 cm modrý (SNY-0041BT)
2 199 Kč 1 817 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti

Vyrobený z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. To jsou nože značky Samura! Japonský tvar čepele s jemným zúžením ze špičky zaručuje fantastický řezný výkon každého nože.

Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u jiných japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Pro výrobu rukojeti jsou použity nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Více o historii zn. Samura.

Šéfkuchařský sekáček asijského typu Samura - Arny Stonewash Moderní sekáček 21 cm. Ostří a vlastnosti tohoto sekáčku jdou dál, než jste kdy u profesionálních nožů zaznamenali. Obdélníkové dlouhé ostří je klíčovým prvkem. Je vyrobeno tak, aby jste s ním zvládli náročnější úkoly než s běžným šéfkuchařským nožem.

Nejen pro náročné, vybíravé a nekompromisní šéfkuchaře a profesionální kuchyně jsou vhodné nože/sekáčky Arny. Ocení je také domácí nadšení labužníci, kterým se s těmito noži promění práce při vaření v zábavu. Arny jsou úžasné nástroje, se kterým je radost pracovat. Zvládne prakticky všechny techniky: krájení, sekání, dělení a přípravy pokrmů. Každý den jej můžete znovu a znovu používat ve své kuchyni. Pokud jste inovativní a moderní kuchař a milujete bezstarostné krájení, je Arny ideální volbou.

Doporučujeme ruční mytí.

  • Celková délka: 33 cm
  • Délka čepele: 21 cm
  • Hmotnost: 283 g

Nože jsou baleny v bezpečné kartonové dárkové krabičce. Váš dárek tak bude ještě přitažlivější a sofistikovanější.

Přednosti nožů Samura:

  • vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
  • fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
  • naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
  • rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity

Jak vybrat ten správný nůž?

Seznámit se s hlavními typy nožů a jejich využitím můžete v článku jak vybrat správný nůž, který jsme pro vás připravili, Usnadníte si tak výběr nožů, které budete skutečně ve své kuchyni potřebovat.

Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče

Dokonalé spojení legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti - tak by se daly charakterizovat japonské nože. Více o vlastnostech japonských nožů.

Péče o kuchyňské nože

Dodržováním několika jednoduchých zásad můžete výrazně prodloužit životnost každého dobrého nože. Správná péče o kuchyňské nože je jednoduchou ale velmi důležitou činností. Přetvořte vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.

Broušení a leštění nožů. Účel a důležitost.

Stupeň finálního broušení a leštění v poslední fázi výroby značně rozhoduje o vlastnostech kvalitního kuchyňského nože. Tento proces ovlivní nejen schopnost nože udržet si ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. Poskytuje také dodatečnou ochranu proti korozi a navíc ještě podtrhne krásu a dokonalost vzhledu výsledného nože. Pokud se ptáte, proč jsou některé nože lepší než jiné (např. porovnání jejich řezné kapacity a zachování ostrosti), odpověď naleznete v kvalitě a přísném dodržování obráběcích technik.

 

 Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení ZDE 



Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 333 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: TPE
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: Arny
Typ nože: sekáček
Délka čepele: 21 cm
Celková délka: 33 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: HRC 59
Povrch čepele: povrchová úprava stonewash
Barva rukojeti: modrá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: