Samura BAMBOO Sada 3 nožů (SBA-0220)

Kód: SNBS3N-AT24
ZDARMAZDARMA
Samura BAMBOO Sada 3 nožů (SBA-0220)
1 499 Kč 1 239 Kč bez DPH
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Samura Bamboo sada 3 nožů je díky svým vlastnostem, a to včetně všech hygienických norem, vhodná nejen pro amatérské, ale i profesionální kuchaře. Sada nožů Samura Bamboo obsahuje tři základní druhy kuchyňských nožů: šéfkuchařský nůž, univerzální nůž a nůž na ovoce a zeleninu.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Samura BAMBOO Sada 3 nožů obsahuje:

Samura BAMBOO Nůž na ovoce a zeleninu
Celková délka:     20 cm
Délka čepele:       8 cm
Hmotnost:            51 g

Samura BAMBOO Univerzální nůž
Celková délka:     34 cm
Délka čepele:       15 cm
Hmotnost:            67 g

Samura BAMBOO Šéfkuchařský nůž
Celková délka:     32 cm
Délka čepele:       20 cm
Hmotnost:            113 g

 

Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení ZDE.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: nerezová ocel
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: BAMBOO
Typ nože: Nůž na ovoce a zeleninu, Univerzální nůž, Šéfkuchařský nůž
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 58 HRC
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: chrome
Velikost balení (cm): 36,5 x 16,5 x 3
Váha balení (g): 480 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: