Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že poslední objednávky s doručením do Vánoc přijímáme do 17. 12. 2024, a to do 15:00 hodin. Objednávky vytvořené po tomto termínu budou odeslány nejdříve 30. 12. 2024. Děkujeme za vaši přízeň, přejeme krásné vánoční svátky a vše nejlepší do nového roku 2025!

Samura BAMBOO Šéfkuchařský nůž 20 cm (SBA-0085)

Kód: SNBSN-AT24
899 Kč 743 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.1.2025
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Samura Bamboo šéfkuchařský nůž s délkou čepele 20 cm patří mezi tři základní a nepostradatelné nože každého kuchaře. Široká a masivní čepel o délce 20 cm se u špičky zužuje, a proto je perfektní jak pro krájení, tak sekání. Tento multifunkční šéfkuchařský nůž je vhodný pro řadu kuchyňských procesů. Dlouhou životnost nože zajišťuje mimo jiné čepel z jednovrstvé oceli o tvrdosti 59 HRC, která je vysoce odolná vůči korozi.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:  32 cm
Délka čepele:    20 cm
Hmotnost:         113  g

 

Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení ZDE.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 113 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: nerezová ocel
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: BAMBOO
Typ nože: šéfkuchařský nůž
Délka čepele: 20 cm
Celková délka: 32 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 59 HRC
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: chrome

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: