Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že poslední objednávky s doručením do Vánoc přijímáme do 17. 12. 2024, a to do 15:00 hodin. Objednávky vytvořené po tomto termínu budou odeslány nejdříve 30. 12. 2024. Děkujeme za vaši přízeň, přejeme krásné vánoční svátky a vše nejlepší do nového roku 2025!

SAMURA - Butcher Šéfkuchařský nůž 22 cm (SBU-0085)

Kód: SNBTSN-AT24
649 Kč 536 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.1.2025
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Samura Butcher Šéfkuchařský nůž je nezbytnou součástí každé kuchyně a ani nemusíte přímo být šéfkuchař. Široká čepel zvládne kdejakou práci v kuchyni a v mnohém vám pomůže - krájet, sekat a řezat. Je vhodný i pro krájení většího množství potravin, například zelí. Stejně jako všechny nože série Samura Butcher je i tento nůž vysoce odolný a mimořádně ostrý.

 

Doporučujeme ruční mytí.

 

  • Celková délka: 34,6 cm
  • Délka čepele: 21,9 cm
  • Hmotnost: 197 g

 

Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení.

 

 

 

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: TPE
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: Butcher
Typ nože: šéfkuchařský nůž
Délka čepele: 21,9 cm
Celková délka: 34,6 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: HRC 58-59
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: