Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SD67-0045M)

Kód: SND67PNM-AT24
ZDARMAZDARMA
Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SD67-0045M)
1 999 Kč 1 652 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž s délkou čepele 19 cm a s rukojetí z praktického materiálu Mikarta je vhodný především pro přípravu filetů z ryb a krájení masa na tenké plátky. Je to dáno velmi úzkou, tenkou a rovnou čepelí. Tento typ nože je naprosto nepostradatelný pro přípravu japonských rybích pokrmů. Velmi oblíbený je rovněž pro krájení plátků šunky nebo filé jesetera. Tento plátkovací nůž je ze série Samura Damascus 67, pro kterou je typický dokonalý japonský minimalismus. Jedná se tak o nejkrásnější z řad značky Samura. Dlouhou a ohromně ostrou čepel doplňuje ergonomicky tvarovaná oválná rukojeť.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:    32,5 cm
Délka čepele:      19 cm
Hmotnost:           106 g

 

Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení ZDE.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 106 g
Materiál čepele: Damašková ocel 67 vrstev
Materiál rukojeti: Micarta
Záruka: 2 roky
Mytí: nelze mýt v myčce
Název kolekce: DAMASCUS67
Typ nože: plátkovací nůž
Délka čepele: 19 cm
Celková délka: 32,5 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 61 HRC
Barva rukojeti: černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: