Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že poslední objednávky s doručením do Vánoc přijímáme do 17. 12. 2024, a to do 15:00 hodin. Objednávky vytvořené po tomto termínu budou odeslány nejdříve 30. 12. 2024. Děkujeme za vaši přízeň, přejeme krásné vánoční svátky a vše nejlepší do nového roku 2025!

Samura HARAKIRI Obroustranný nůž 18 cm (černá) (SHR-0057B)

Kód: SNHONC-AT24
599 Kč 495 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
2.1.2025
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

DSC_0180(1)Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

SHR-0057B(1)Samura Harakiri nůž s délkou čepele 18 cm je oboustranně naostřeným nožem. Tento typ nože je vhodný pro dva druhy činností. Jednou z nich je využití na mražené potraviny či kosti. Kromě toho je ideální ke krájení chleba a dalších druhů pečiva. Tenká čepel z high-tech nerezové oceli je ručně nabroušena a oboustranně ostřena. Jedná se o lehký a komfortní nůž, kde se potkává forma a kvalita ve vyvážené míře.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:    32 cm
Délka čepele:      18 cm
Hmotnost:           97 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 97 g
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: ABS plast
Záruka: 2 roky
Mytí: nelze mýt v myčce
Název kolekce: Harakiri
Typ nože: Oboustranný nůž na chleba, mražené potraviny
Délka čepele: 18 cm
Celková délka: 32 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 58 HRC
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: