Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že poslední objednávky s doručením do Vánoc přijímáme do 17. 12. 2024, a to do 15:00 hodin. Objednávky vytvořené po tomto termínu budou odeslány nejdříve 30. 12. 2024. Děkujeme za vaši přízeň, přejeme krásné vánoční svátky a vše nejlepší do nového roku 2025!

Samura HARAKIRI Plátkovací nůž 17 cm (černá) (SHR-0045B)

Kód: SNHPNC17-AT24
499 Kč 412 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Samura Harakiri Plátkovací nůž disponuje velmi úzkou a rovnou čepelí o délce 17 cm, čímž se stává dokonalým pomocníkem pro krájení opravdu tenkých plátků masa či ryb. Při přípravě rybích pokrmů v rámci japonské kuchyně je doslova nepostradatelný. Perfektně se hodí například na přípravu filé z jesetera či krájení šunky.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:    31,5 cm
Délka čepele:      17 cm
Hmotnost:           90 g

 

Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení:

http://files.atranet.cz/samura.zip

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 90 g
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: ABS plast
Záruka: 2 roky
Mytí: nelze mýt v myčce
Název kolekce: Harakiri
Typ nože: plátkovací nůž
Délka čepele: 19,6 cm
Celková délka: 31,5 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 58 HRC
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: černá
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: