SAMURA - KAIJU Bolster Yanagiba Plátkovací nůž 24 cm (SKJ-0045B)

Kód: SNKBPN-AT24
1 399 Kč 1 156 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

SAA_6502_1(1)

 

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

 

SKJ_0045B_1

Inovací Kolekce Samura Kaiju je bolster (záštita) - kovové zesílení mezi čepelí a rukojetí, které plní hygienickou funkci  a zabraňuje usazování a hromadění nečistot v tomto prostoru. Zároveň nůž zpevňuje, zvyšuje jeho odolnost a prodlužuje životnost.

Samura KAIJU Bolster Yanagiba je ideální pro přípravu klasických japonských jídel jako je sushi či sashimi. Lze s ním ale provést celou řadu jiných kuchyňských aktivit. Nůž dokáže velice dobře nakrájet filety, ryby a masa. Rukojeť nože Samura Kaiju Bolster Yanagiba je vyrobena z pakka dřeva, tj. speciálního high-tech materiálu, který spojuje kladné vlastnosti dřeva a plastu, avšak eliminuje jejich nevýhody.

 

Doporučujeme ruční mytí.

Celková délka:    36,9 cm
Délka čepele:      24 cm
Hmotnost:           171 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Název kolekce: KAIJU BOLSTER
Typ nože: Plátkovací nůž
Délka čepele: 24 cm
Tvrdost: 58 HRC
Počet vrstev oceli: 1
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: dřevo
Mytí: nelze mýt v myčce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: