Samura KAIJU Sada 3 nožů (SKJ-0220)
Kód: SNKS3N-AT24Související produkty
Detailní popis produktu
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Sada 3 nožů Samura Kaiju obsahuje kuchyňské nože, které tvoří základ pro práci v kuchyni. Jedná se o praktický nůž na ovoce a zeleninu, všestranný univerzální nůž a šéfkuchařský nůž, bez kterého se neobejde žádný kuchař. Každý nůž je vhodný pro jiný účel, a proto s nimi hravě zvládnete většinu procesů v kuchyni. Pro výrobu nožů Samura Kaiju se využívá jednovrstvá ocel AUS-8. Nože Samura Kaiju vynikají i svým vzhledem v podobě černého povrchu a rukojeti ze stabilizovaného dřeva.
Doporučujeme ruční mytí.
Samura KAIJU Sada 3 nožů obsahuje:
Samura KAIJU Nůž na ovoce a zeleninu
Celková délka: 38 cm
Délka čepele: 10 cm
Hmotnost: 325 g
Samura KAIJU Univerzální nůž
Celková délka: 25,9 cm
Délka čepele: 15 cm
Hmotnost: 86 g
Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž
Celková délka: 34,5 cm
Délka čepele: 21 cm
Hmotnost: 187 g
Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Materiál čepele: | kovaná |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Záruka: | 2 roky |
Mytí: | nelze mýt v myčce |
Název kolekce: | KAIJU |
Typ nože: | univerzální nůž, nůž na ovoce a zeleninu, šéfkuchařský nůž |
Značka materiálu čepele: | AUS-8 |
Tvrdost: | 58 HRC |
Povrch čepele: | nepotažená |
Barva rukojeti: | Dřevo |
Velikost balení (cm): | 39,4 x 34 x 3,5 |
Váha balení (g): | 624 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.