Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že poslední objednávky s doručením do Vánoc přijímáme do 17. 12. 2024, a to do 15:00 hodin. Objednávky vytvořené po tomto termínu budou odeslány nejdříve 30. 12. 2024. Děkujeme za vaši přízeň, přejeme krásné vánoční svátky a vše nejlepší do nového roku 2025!

Samura Mad Bull Kuchyňský nůž - sekáček black 18 cm (SMB-0040B)

Kód: SNMBSB-AT24
ZDARMAZDARMA
Samura Mad Bull Kuchyňský nůž - sekáček black 18 cm (SMB-0040B)
3 999 Kč 3 305 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

Tradiční srbský šéfkuchařský nůž Samura Mad Bull vyniká svým výjimečným designem i skvělými vlastnostmi. Velmi ostrá čepel a dokonale vyvážená hmotnost nože umožňují pohodlné krájení masa, kostí i zeleniny, řezání nebo sekání. Unikátní masivní vzhled nože Samura Mad Bull podtrhuje ruční kování.

Čepel je vyrobena z uhlíkové oceli - doporučujeme ruční mytí a nenechávat čepel mokrou.

Celková délka:    30 cm
Délka čepele:      18 cm
Hmotnost:           524  g

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 524 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: G10
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: Mad Bull
Typ nože: sekáček
Délka čepele: 18 cm
Celková délka: 30 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 60 HRC
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: černá
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: