Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SM-0040)
Kód: SNMVKNS-AT24Související produkty
Detailní popis produktu
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček s délkou čepele 18 cm má ideální hmotnost pro zpracování pevných surovin. Na rozdíl od jiných kuchyňských nožů je úhel ostření sekáčku 40 stupňů, díky čemuž není nutné tento profesionální kuchyňský sekáček brousit po dlouhou dobu. Praktický otvor v čepeli umožňuje zavěsit sekáček na háček. Práce se sekáčkem je jednodušší nejen díky speciální ergonomii a geometrii sekáčku, ale i ideálnímu vyvážení čepele a rukojeti. Čepel Samura sekáčku je vyrobena z japonské nerezové oceli AUS-8, jejíž součástí je molybden a vanad, které ještě zlepšují vlastnosti tohoto sekáčku. Samozřejmostí je perfektně padnoucí rukojeť, která ani častou manipulací nemění barvu.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 31,5 cm
Délka čepele: 18 cm
Hmotnost: 376 g
Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Hmotnost: | 376 g |
Materiál čepele: | nerezová ocel |
Materiál rukojeti: | G-10 |
Záruka: | 2 roky |
Mytí: | pouze ruční mytí |
Název kolekce: | MO-V |
Typ nože: | sekáček, kuchyňský nůž |
Délka čepele: | 18 cm |
Celková délka: | 31,5 cm |
Značka materiálu čepele: | AUS-8 |
Tvrdost: | 58 HRC |
Povrch čepele: | nepotažená |
Barva rukojeti: | chrome, černá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.