SAMURA MO-V Sada nožů na steaky(4ks) (SM-0031S)

Kód: SNMVNSS-AT24
ZDARMAZDARMA
SAMURA MO-V Sada nožů na steaky(4ks) (SM-0031S)
2 499 Kč 2 065 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Perfektně naostřený nůž pro stolování. Steakové nože Samura MO-V dokonale nakrájí steaky všech druhů masa i tloušťky. Skvěle plátkují steaky, ať už jsou připraveny rare (krvavé) nebo well-done (dobře propečené).

Stejně dobře si poradí s jakýmkoliv jiným krájením vyžadujícím zubaté ostří. U některých steakových nožů jsme ponechali rovné ostří vybroušené speciálně pro krájení nejjemnějších pokrmů.

Každý steakový nůž Samura prochází speciální technikou broušení pro optimální ostří. Pečlivou pozornost věnujeme také dosažení dokonalé rovnováhy, pohodlnému úchopu a lehkosti použití.

Doporučujeme ruční mytí.   

 

  • Celková délka: 23,5 cm
  • Délka čepele: 12 cm
  • Hmotnost: 271 g

 

 

 

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 271 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: G-10
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: MO-V
Typ nože: Steakový nůž
Délka čepele: 271 g
Celková délka: 23,5 cm
Značka materiálu čepele: 58 HRC
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: