Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B)

Kód: SNMVSWNS18-AT24
2 199 Kč 1 817 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku s délkou čepele je tradiční nůž s japonskou geometrií, kdy páteř nože postupně sestupuje až ke špičce. Tvar nože a těžiště vepředu předurčují tento nůž k sekání či drcení. Stejně tak je ale vhodný i pro jiné činnosti. Nůž disponuje lehce zvlněnými řezy nad ostřím, což pomáhá bránit ulpívání potravin na noži během krájení. Kovová podložka má svůj bezpečnostní účel, neboť zamezuje kontaktu ruky s krájenou potravinou. Nůž Santoku je pomocníkem, který vám vaření usnadní a zpříjemní. Speciální povrchová úprava stonewash propůjčuje čepeli výjimečnou tvrdost a vytváří matný strukturovaný povrch.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:    31,8 cm
Délka čepele:      18 cm
Hmotnost:           221  g

 

Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 221 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: G-10
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: MO-V Stonewash
Typ nože: santoku nůž
Délka čepele: 18 cm
Celková délka: 31,8 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 58 HRC
Povrch čepele: povrchová úprava stonewash
Barva rukojeti: chrome, černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: