Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 15 cm (SM-0023B)
Kód: SNMVSWUN15-AT24Související produkty
Detailní popis produktu
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Praktický a všestranný Samura MO-V Stonewash univerzální nůž s délkou čepele 15 cm patří mezi naprosto základní kuchyňské nože, bez kterých se v kuchyni neobejde žádný kuchař. Tento profesionální japonský nůž bez problémů zastane funkci hned několika specializovaných nožů. Je vhodný k čištění i krájení ovoce a zeleniny, zpracování masa nebo přípravu dušeného masa. Tím ovšem jeho výhody nekončí. Při používání tohoto nože je ovšem vždy lepší zpracovávat suroviny postupně. Čepel nože je vyrobena z jednovrstvé oceli, která nepodléhá korozi. Praktická rukojeť z odolného materiálu je ukončena kovovou zátkou. Speciální povrchová úprava stonewash propůjčuje čepeli výjimečnou tvrdost a vytváří matný strukturovaný povrch.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 27 cm
Délka čepele: 15 cm
Hmotnost: 96 g
Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Hmotnost: | 96 g |
Materiál čepele: | nerezová ocel |
Materiál rukojeti: | G-10 |
Záruka: | 2 roky |
Mytí: | pouze ruční mytí |
Název kolekce: | MO-V Stonewash |
Typ nože: | univerzální nůž |
Délka čepele: | 15 cm |
Celková délka: | 27 cm |
Značka materiálu čepele: | AUS-8 |
Tvrdost: | 58 HRC |
Povrch čepele: | povrchová úprava stonewash |
Barva rukojeti: | chrome, černá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.