Samura REPTILE Nůž na chleba 23,5 cm (SRP-0055)

Kód: SNRNCH-AT24
ZDARMAZDARMA
Samura REPTILE Nůž na chleba 23,5 cm (SRP-0055)
4 199 Kč 3 470 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Samura Reptile nůž na chléb je ideálním pomocníkem, který se v kuchyni rozhodně neztratí. Vzhledem k vroubkovanému ostří se perfektně hodí jak na chleba či jiné druhy pečiva, tak na některé ovoce. Vroubkované ostří nože z kolekce Reptile značky Samura je totiž ideální nejen pro  tvrdou kůrku nebo slupku, ale i pro měkké pečivo či šťavnaté citrusové plody. Nůž na chléb Samura Reptile vyniká vroubkovanou čepelí o délce 20 cm, která si poradí se zpracováním různě velkých surovin. Kolekce nožů Reptile je charakteristická svým celokovovým provedením, které dodává nožům jedinečný vzhled.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:  38 cm
Délka čepele:      23,5 cm
Hmotnost:           146 g

 

Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení:

http://files.atranet.cz/samura.zip

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 146 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: nerezová ocel
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: REPTILE
Typ nože: nůž na chleba a pečivo
Délka čepele: 23,5 cm
Celková délka: 38 cm
Značka materiálu čepele: AUS-10
Tvrdost: 59 HRC
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: chrome

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: