Samura REPTILE Šéfkuchařský nůž 20 cm (SRP-0085)

Kód: SNRSN-AT24
ZDARMAZDARMA
Samura REPTILE Šéfkuchařský nůž 20 cm (SRP-0085)
3 999 Kč 3 305 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Samura Reptile šéfkuchařský nůž vyniká čepelí o délce 20 cm. Tento vysoce praktický nůž se právem řadí k třem základním a nejpoužívanějším nožům v každé kuchyni. Všestranný šéfkuchařský nůž z kolekce Reptile značky Samura vyniká širokou a masivní čepelí, která je vyrobena z jednovrstvé oceli o tvrdosti 59 HRC. Ta zajišťuje nejen vysokou odolnosti vůči korozi, ale i dlouhou životnost nože. Vzhledem k tomu, že se čepel u špičky zužuje, je nůž vhodný nejen pro sekání či krájení, ale postará se o řadu kuchyňských procesů.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:  34 cm
Délka čepele:    20 cm
Hmotnost:         136  g

 

Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení:

http://files.atranet.cz/samura.zip

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 136 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: nerezová ocel
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: REPTILE
Typ nože: šéfkuchařský nůž
Délka čepele: 20 cm
Celková délka: 34 cm
Značka materiálu čepele: AUS-10
Tvrdost: 59 HRC
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: chrome
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: