Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že poslední objednávky s doručením do Vánoc přijímáme do 17. 12. 2024, a to do 15:00 hodin. Objednávky vytvořené po tomto termínu budou odeslány nejdříve 30. 12. 2024. Děkujeme za vaši přízeň, přejeme krásné vánoční svátky a vše nejlepší do nového roku 2025!

Samura univerzální nůž BAMBOO 15cm

Kód: SNKNO-AT24
199 Kč 164 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Samura Keramický nůž na ovoce vyniká především svým extrémně ostrým břitem o tvrdosti 82 HRC. Díky tomu dokonale zvládne nejen čištění čerstvé nebo vařené zeleniny, ale poradí si i s tvrdým nebo naopak velmi měkkým ovocem. Výhodou nože je jeho nízká hmotnost - pouhých 17 g. Vaše ruce tak nebudou unavené ani po očištění celého pytle brambor.

Doporučujeme ruční mytí.

 

Celková délka:    16,7 cm
Délka čepele:      7,5 cm
Hmotnost:           17 g

 

Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení:

http://files.atranet.cz/samura.zip

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 17 g
Materiál čepele: keramika
Materiál rukojeti: ABS plast
Záruka: 2 roky
Mytí: lze mýt v myčce
Název kolekce: FRUIT KNIFE
Typ nože: nůž na ovoce
Délka čepele: 7,5 cm
Celková délka: 16,7 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 82 HRC
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: černá
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: